logo logo
 
logo logo
logo logo
logo 0723.523.083
0763.605.544
Oferta tabere scolare Bucovina

Tabere școlare Bucovina

Fotografii


Ofertă de cazare în Bucovina
check Dor de Bucovina are 2 corpuri de clădire
check Baie proprie sau comună
check Încălzire centrală
check Apă caldă non-stop
check Capacitate de 50 de persoane
check Reduceri importante pentru grupuri
check Cea mai bună ofertă de tabere școlare în Bucovina
Mai multe detalii: 0723.523.083

Pensiunea Dor de Bucovina


Încă de la început ne-am propus să oferim experienţe frumoase iubitorilor de călătorii, de relaxare şi de atmosferă familială. Am reuşit acest lucru pentru că ne dorim să promovam în jurul conceptului Dor de Bucovina un tip de ospitalitate, specific bucovinenilor. Găzduirea la o pensiune este de cele mai multe ori o experienţă de viaţă în sine. Cunoşti atât alţi călători, cât şi gazde dornice să îţi povestească tainele locului. La Dor de Bucovina, găseşti călători din toate părţile României şi nu numai, tradiţii ale locului şi bucate specifice zonei. Pensiunea noastră vă oferă cazare şi pensiune completă.

Cei care ne-au trecut pragul, spun că:
"Dor de Bucovina este una dintre cele mai reprezentative pensiuni, care va intampina cu caldura, prietenie, traditie si bucate din belsug. Ne-am simtit ca la mama acasa timp de 7 zile si pentru acest lucru. Va multumim din suflet!" (Grupul din Constanta, 16 Iulie 2011)

şi că "Pentru cei care doresc sa petreaca cateva zile intr-o atmosfera ce-ti aduce aminte de bunicii de la tara, beneficiind totodata de tot confortul si avantajele vietii de la oras,aici este locul potrivit.In plus aerul curat, linistea si amabilitatea gazdelor, completeaza atmosfera.Asadar, vom reveni cu siguranta, de cate ori ni se va face dor de Bucovina." (Fam. Nistor)
harta oferta