logo logo
 
logo logo
logo logo
logo 0723.523.083
0763.605.544
Noutăţi

Pensiunea Dor de Bucovina


Natalia Florea

Bucovina. Muntele Rarau, masivul Giumalau, privelisti de poveste. Sate autentice si traditionale romanesti, pajiste si fanete, aer tare de munte. Ospitalitate. Bucate traditionale bucovinene. O vacanta cu experiente frumoase pentru iubitorii de calatorii, de relaxare si de atmosfera familiala. Poate fi chiar vacanta ta.
Petrece zile de neuitat in mijlocul naturii la pensiunea “Dor de Bucovina”!
Iti plac drumetiile? Te asteapta trasee turistice pe munte. Tot ce trebuie sa faci este sa iti pregatesti rucsacul si sa pornesti in explorarea muntilor Rarau si Giumalau. De la pensiune se ajunge usor pe munte. Drumetia iti va oferi panorama minunate, iar dificultatea de catarare e medie, astfel incat orice poate ajunge pana in varf. Poti chiar urca cu bicicleta.
Iti place sa vizitezi? Satele autentice romanesti, bisericile din imprejurimi (Voronet, Humor, Arbore, Putna, Moldovita, Sucevita, Dragomirna si altele), peisajele minunate sunt ale tale. Daca nu ai masina, gazdele te pot insoti pentru vizitare.
Sau vrei numai sa te relaxezi? Atmosfera familiala din cadrul pensiunii si bucatele alese cu specific bucovinean te vor cuceri imediat. Cu siguranta vei simti aerul tare de munte care te indeamna la somn si pofta de bucate traditionale!
Pensiunea dor de Bucovina are 2 corpuri de cladiri, cu bai proprii sau comune. Ambele sunt constructii noi (2006-2007) si beneficiaza de incalzire centrala si apa calda non-stop, iar capacitatea este de pana la 50 de persoane.
Gazdele pensiunii Dor de Bucovina iti promit ca vei avea vacanta perfecta!