logo logo
 
logo logo
logo logo
logo 0723.523.083
0763.605.544
Noutăţi

scrisoare de la Alexandra


Dor de Bucovina iubeste tinerii si speram ca si tinerii iubesc Dor de Bucovina. De-a lungul timpului am gazduit grupuri de tineri veniti atat in calatorii, cat si in team-buildinguri si training. Ne-au vizitat asociatii studentesti din toata tara si nu putem face altfel decat sa le sustinem programele. Astfel, ne-a facut placere sa fim parteneri ai Teach Me 4 – scoala de publicitate dedicata tinerilor destepti, activi si creativi si organizata de ADVICE Students. Am oferit un premiu special pentru cea mai vioaie si interesata persoana din cadrul scolii. Acea persoana este Alexandra care tocmai s-a intors de la Campulung si ne-a scris asa:

Îmi e… Dor de Bucovina
În aplauzele colegilor de la Şcoala de publicitate „Teach Me 4” (organizată de ADVICE Students), Tudor Maxim mi-a înmânat premiul pentru „Omul Teach Me”: o excursie la Dor de Bucovina. Chiar dacă excursia era de două persoane, am ales să merg singură. Şi sunt convinsă că nici nu aş fi putut să fac o alegere mai bună. Am cunoscut oameni noi şi prietenoşi cu care am putut socializa în voie.
Şi acum încerc să îmi dau seama ce mi-a plăcut cel mai mult: peisajele, obiectivele, pensiunea sau mâncarea.
Chiar dacă am stat toată viaţa la munte, ultimul an l-am petrecut printre oţelul, sticla şi ruinele Bucureştilor. Aşadar, orice escapadă la munte este binevenită. Peisajele din Bucovina aproape că îţi taie respiraţia şi nu prea pot fi descrise.
De vizitat, am vizitat mânăstirile (Moldoviţa, Suceviţa, Putna, Humor, Arbore şi Voroneţ), mina de sare de la Cacica şi fabrica de lut de la Marginea. Chiar dacă pe unele le-am revăzut, mi-au plăcut la fel de mult.

Cât despre pensiune şi mâncare, au fost două motive pentru care nu aş mai fi venit acasă. Mai bun ca la mama acasă. Cel puţin la a mea – şi asta fără să se supere pe mine

Şi chiar dacă am plecat la relaxare, să explorez “comuniunea on-natură”, vorba unui amic, mi-am luat şi laptopul cu mine pentru lucru online – la Dor de Bucovina este wireless.